• Sirena exterior pe cablu FOR EXT (cu baterie tampon)

  Sirena exterior pe cablu FOR EXT (cu baterie tampon)

  Sirena de exterior pe cablu autoalimentata, carcasa dubla plastic + metal, autoprotectie contra taierii firelor si a sabotajului, activare pozitiva sau negativa, zgomot puternic 120 dB/1 m, include acumulator tampon  de 12 V 1,2Ah.

  Dimnesiuni: 195(latime)*266(lungime)*95(adancime)mm

  119,00lei139,00lei
 • Sirena exterior pe fir Lady Pi (cu baterie tampon)

  Sirena exterior pe fir Lady Pi (cu baterie tampon)

  Sirena de exterior pe cablu autoalimentata cu flash, carcasa dubla policarbonat + metal, autoprotectie contra taierii firelor si a sabotajului, timp de alarmare programabil ( 3 sau 10 minute ), sunet sirena programabil ( sabotaj sunet diferit ), activare pozitiva sau negativa, iesire suplimentara pentru semnalizare defect, zgomot puternic 102 dB/3 minclude acumulator de 12 V 2,3Ahproducator Bentel Italia

  218,00lei
 • Sirena pe cablu de interior/exterior Fortezza Pro hcs03

  Sirena pe cablu de interior/exterior Fortezza Pro hcs03

  Sirena pe cablu de interior/exterior cu LED flash (fara back-up, nu accepta acumulator tampon), alimentare 12 V DC, consum max. 180mA, zgomot 110 dB la 1 metru.

  Dimensiuni: diametru Ø 130 x adancime D 35 mm.

  55,00lei65,00lei
 • Sirena wireless de interior/exterior Fortezza Pro hws03

  Sirena wireless de interior/exterior Fortezza Pro hws03

  Sirena este echipata si cu un flash. Are in interior un acumulator (ce ii permite functionarea si in cazul penelor de curent) si se alimenteaza permanent de la retea prin alimentatorul furnizat (12 V DC); comunica radio cu centralalele din gama Fortezza Pro. Poate fi utilizata atat pentru functia de alarmare cat si pentru a semnaliza armarea-dezarmarea sistemului.

  Are in dotare si un contact antisabotaj.

  Permite si utilizarea ei independent, putand inrola de asemenea detectori wireless , telecomenzi. (In acest caz joaca si rolul unei centrale de alarma)

  O puteti instala atat la interior, cat si la exterior in balcoane sau verande, protejata de ploaie.

  Compatibilitate:

  Poate comunica wireless cu centrale de alarma,detectori, telecomenzi din gama Fortezza Pro.

  Caracteristici:

  Alimentator extern: 12 V DC (curent furnizat>500mA)
  Consum curent in stand-by: <15mA
  Distanta de transmisie : >60m (in spatiu deschis)
  Putere suntet: 110dB la 1 m
  Acumulator intern:12V
  Consum de curent in alarma: <350mA
  Frecventa de lucru: 433Mhz

  125,00lei145,00lei
 • Sirena wireless exterior cu panou solar Fortezza Pro hws04

  Sirena wireless exterior cu panou solar Fortezza Pro hws04

  Sirena wireless de exterior este dotata cu un acumulator  pentru alimentare. Incarcarea acumulatorului este realizata de panoul fotovoltaic incorporat in carcasa sirenei. In caz de alarma, va emite un sunet strident si de asemenea un flash luminos. Emite de asemenea un sunet de confirmare la armare/dezarmare cu telecomanda programata.

  Sirena este dotata si cu intrerupator antisabotaj pentru a evita demontarea. In caz de sabotaj va emite un sunet puternic.

  Compatibilitate:

  Poate comunica wireless cu centrale de alarma,detectori, telecomenzi din gama Fortezza Pro. Sirena poate fi utilizata si ca sistem de alarma de sinestatator. In acest caz aveti nevoie de telecomenzi pentru armari – dezarmari, senzori si detectori.

  Caracteristici:

  Distanta maxima de comunicare :100m (in spatiu deschis)
  Baterie reincarcabila inclusa: 12V 1Ah
  Consum curent in stand-by: <=12mA
  Consum curent in alarma: 0,5A
  Are incoporat un panou fotovoltaic pentru incarcarea bateriei

  355,00lei
 • Sirena wireless exterior Fortezza Pro hws02

  Sirena wireless exterior Fortezza Pro hws02

  Este o sirena cu comanda radio care se alimenteaza permanent de la reteaua 220VAC printr-o sursa de alimentare de 12 V DC furnizata.
  Sirena wireless de exterior este dotata si cu un acumulator de rezerva pentru alimentare. In caz de alarma, va emite un sunet strident si de asemenea un flash luminos. Emite de asemenea un sunet de confirmare la armare/dezarmare cu telecomanda programata.

  Sirena este dotata si cu intrerupator antisabotaj pentru a evita demontarea. In caz de sabotaj va emite un sunet puternic.

  Compatibilitate:

  Poate comunica wireless cu centrale de alarma,detectori, telecomenzi din gama Fortezza Pro. Sirena poate fi utilizata si ca sistem de alarma de sinestatator. In acest caz aveti nevoie de telecomenzi pentru armari – dezarmari, senzori si detectori. (In acest situatie joaca si rolul unei centrale de alarma)

  Caracteristici:

  Distanta maxima de comunicare :200m (in spatiu deschis)
  Tensiune alimentare: 12V DC
  Baterie rezerva: 12V 1Ah
  Consum curent in stand-by: <=15mA
  Consum curent in alarma: <=1A

  195,00lei210,00lei
 • Sirena wireless exterior Fortezza Pro hws05b

  Sirena wireless exterior Fortezza Pro hws05b

  Este o sirena  cu comanda radio care foloseste pentru alimentare 4 baterii R20 de 1.5V (de tip D) (acestea sunt incluse in pachet).
  In caz de alarma, va emite flash-uri luminoase si sunete stridente.

  Sirena este dotata si cu intrerupator antisabotaj pentru a evita demontarea de pe perete. In caz de sabotaj va emite un sunet puternic. Centrala va fi de asemenea informata si va intra in stare de alarma (comunicare bidirectionala cu sirena).

  Compatibilitate:

  Poate comunica wireless cu centrale de alarma, detectori, telecomenzi din gama Fortezza Pro. Sirena poate fi utilizata si ca sistem de alarma de sinestatator. In acest caz aveti nevoie de telecomenzi pentru armari – dezarmari, senzori si detectori. (In acest situatie joaca si rolul unei centrale de alarma)

  Caracteristici:

  Distanta maxima de comunicare :max. 80m (in spatiu deschis)
  Tensiune alimentare: 6V DC (4 baterii R20, 1.5V – tip D). Durata medie de utilizare: 1 an. Sirena va semnaliza centralei de alarma starea de baterii descarcate.
  Consum curent in stand-by: <=0.8mA
  Consum curent in alarma: <=500mA
  Putere acustica: 100dB.

  185,00lei235,00lei

Meniu principal