Drept de retur 14 zile, fără întrebări!

Aveți drept de retur prin lege, 14 zile de la achiziție. Singura condiție ce trebuie să o îndeplinească produsul atunci când îl returnați, este să se prezinte în starea fizică și tehnică în care v-a fost înmânat.

În cazul în care produsul dumneavoastră sesizați că nu se potrivește, că nu este ce aveați nevoie, că nu l-ați utilizat, că are urme de utilizare, pete sau alte urme fizice ce nu au fost cauzate de dumneavoastră, înainte de montaj sau orice alt motiv vă rugăm să utilizați formularul de mai jos.

Nu se pot returna produsele defecte, acestea sunt trimise în garanție!

Nu se pot returna produsele care au urme evidente de utilizare!

Nu se pot returna produsele ce au suferit modificări fizice sau tehnice!

Vă returnăm inclusiv banii achitați pentru transport, însă costul returului nu este suportat de noi!

Returul se procesează în maxim 7 zile lucrătoare!

Legea de retur Europeană

  1

  Completare cerere retur

  După completarea și trimiterea cererii de retur noi o să o procesăm și o să vă contactăm telefonic pentru stabilirea detaliilor returului.

  2

  Ambalarea produsului

  Produsul trebuie să fie ambalat în cutia originală și să fie împachetat corespunzător în așa fel încât coletul să nu fie degradat în transport. Transportul va trebui achitat de dumneavoastră.

  3

  Returnarea banilor în cont

  După ce am procesat returul și am inspectat produsul, vă returnăm banii direct în contul bancar completat în formular. Returul contravalorii produsului se poate face doar prin cont bancar.

  Meniu principal